Offshore Energy Exhibition & Conference

29 en 30 november 2022

Waterstof aan boord op de Offshore Energy Exhibition & Conference 2022

Op dinsdag 29 en woensdag 30 november 2022 vindt de Offshore Energy plaats in de RAI in Amsterdam. Offshore Energy is dé plek waar Offshore Oil & Gas, Offshore Wind en Marine Energie Industrie samenkomen. Koedood en Kooiman Marine Group zijn hier terug te vinden op standnummer 1.402, 1.404, 1.405 en 1.407.
Over Offshore Energy

Al meer dan 15 jaar verbindt OEEC de verschillende offshore sectoren: van olie & gas tot offshore wind, hydrogen en marine energie en geeft daarmee de energietransitie een thuis. Een beursvloer met meer dan 450 toongevende bedrijven uit de industrie, handelsmissies en paviljoenen maakt OEEC een niet te missen evenement voor alle professionals uit de offshore energie sector.

Opinieleiders, industrie-experts en onderzoekers komen samen om kennis te delen en de laatste trends te bespreken. Van specifieke presentaties over baanbrekende ontwikkelingen tot het vertalen van wereldwijde trends naar de offshore-sector. Het inhoudelijke programma gaat in op recente ontwikkelingen, maar belicht ook belangrijke drivers van verandering. Er is aandacht voor innovaties als waterstof en floating wind.

Naast de beursvloer zijn er tal van netwerkmogelijkheden zoals networking drinks, een stage met een live studio, diverse area’s zoals een Hydrogen en een Marine Energy paviljoen. Voor alle bezoekers is er een matchmaking tool beschikbaar waardoor één-op-één meetings en rondetafel sessies mogelijk zijn. Informatie over OEEC vind je op de event website. Je kunt je daar ook registeren en het volledige conferentieprogramma inzien. Klik hier voor meer informatie over de beurs.

Hydrogen Power Solutions