Europort 2021

Waterstof aan boord op de

Europort 2021 2 t/m 5 november

Zowel Koedood, standnummer 1128, als Kooiman Marine Group, standnummer 1200, staan begin november op de Europort in de Ahoy. Een van de vier speerpunten dit jaar is de energietransitie binnen de maritieme wereld. Een onderwerp waar ook Koedood en Kooiman Marine Group actief mee bezig zijn.

Europort viert dit jaar haar 40e jubileum. Europort is een van grootste maritieme vakbeurzen ter wereld. Gehouden in de grootste havenstad van Europa, Rotterdam, is Europort een ontmoetingsplek voor verschillende disciplines binnen de maritieme wereld. Europort wordt gehouden in 10 hallen in Rotterdam Ahoy en trekt elk jaar meer dan 25.000 bezoekers en ruim 1000 exposanten.

Op de beursvloer kunnen professionals kennis en expertise opdoen en kennis maken met de nieuwste innovaties, technieken en producten op maritiem gebied. We nodigen je uit om deel uit te maken van de reis van de maritieme transitie; om de kracht van technologie en transparantie te verkennen. Wij nodigen u uit te engineeren, bouwen en om duurzame relaties te onderhouden. TOGETHER, TODAY, TOMORROW.

Hydrogen Power Solutions